Jag har ett problem som egentligen är ganska så löjligt, men fruktansvärt irriterande.
Vi äter väldigt sällan glass och jag har börjat ledsna på att ens köpa hem glass dom få gånger som vi väl äter glass.
Varje gång som vi har köpt glass och ätit lite grann och sen stoppat tillbaka den i frysen är det alltid förstörd nästa gång vi ska ha den. Vad är det för fel?
Så här har det varit länge och vi trodde att det var fel på vår förra frys, men det blir ju lika i den här frysen.
Glassen får ett tjock lager med is och smakar som om den har smält och blivit frusen igen, vilken den givetvis inte har. Locket sitter på som det ska och den är inte gammal.
Är det någon som vet vad det kan vara för fel?
So long....
torsdag 22 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
det är för glassen blir uppvärmd när ni har den"ute" ur frysen tror jag iaf :)
Det är som A säger. Det blir iskristaller av den del vatten det finns i glassen när den fryses ner igen. Glassen blir ju andå lite upptinad när den kommer från 18- till 24+ eller vad ni nu har för inne temp...
Okej!Men vi har aldrig glassen framme mer än när vi tar ur paketet. Och den blir ju oätlig till nästa gång. Hur gör ni då?
Man kan ju inte ta medan den står i frysen och hinner den verkligen tina på den korta stunden man tar glass?
Förbaskade glass!
Hahaha, du är så roligt du! :p Vilket dilema du har, syster! :P små skrattade lite när jag läste inlägget. Men samtidigt är det ju en sak i vardagen också. hihi! Helt enkelt får ni ta glassen direkt ur frysen när ni ska ha, eller så köper ni den där ½ liters glassen, för antar att ni inte äter så mycket mera än det .. eller?! Bara ett litet förslag, istället för att köpa, vad är det 2 liter i BG för¨packningarna? har hjärnsläpp just nu .. fast inget ovanliigt i och för sig. hahah ;)
Skicka en kommentar